Anmälan Songlines Creative Camp
Den 5-9:e Juni har vi världens första nationella Songlines Creative Camp i Gislaved!

Ungdomar från hela Sverige kommer delta och vi hoppas att du gärna vill följa med. Lägret är kostnadsfritt och arrangeras av JMS och projektet Songlines i samverkan med Gislaveds Kommun, med finansiering från Allmänna Arvsfonden

Lägret vänder sig till dig som har ett kulturintresse och är mellan 13-25 men alla är välkomna i mån av plats. Du behöver inga förkunskaper, vi har aktiviteter för alla musikaliska och kreativa nivåer. Lägret äger rum den 5-9 juni i Gislaveds Kommun mitt i vackra Småland.

Under dessa dagarna kommer vi ha konserter, dans,  workshops, jam-sessions, fest, och god mat samt mycket andra roliga aktiviteter.

Hela programmet finns på hemsidan

Genom att skicka in din anmälan för Songlines Creative Camp 2019 godkänner du att vi ansvarsfullt tar hand om dina personuppgifter enligt GDPR. Du godkänner även att vi dokumenterar lägret genom foto och film, samt att vi kan använda oss av det  materialet för publicering.

Gör gärna din anmälan via din lokala Songlines projektledare Kontaktperson vid frågor: Din lokala Songlines Projektledare.  
Kön
Vilken/Vilka workshops vill du delta i?
Vill du arbeta på lägret? Obs! Detta innebär att man inte hinner vara med på många av lägrets aktiviteter.
Obs! När du klickar på skicka in förbinder du dig att komma på lägret. Det är många som vill åka på lägret så vi vill absolut inte ha tomma platser pga av att någon inte kommer. Detta är en chans att få lära sig nya saker, träffa nya människor och skapa vänner för livet!